23948sdkhjf

Aalborg går i rødt

I denne uge afholdes Aalborg i Rødt. Friis Aalborg Citycenter er med, når efterårets Day & Night løber af stablen den 5. september.
I anledning af Aalborg i Rødt er Friis indvendigt pyntet op med rødt, og der vil fredag 5. september være sjove og velsmagende oplevelser for alle aldre. Kl. 17 er der show med Postmand Per, som lige har været biografaktuel. Efter showet kan der tages billeder, og man kan hilse på Postmand Per, hans postmedarbejder og katten Emil.

Kl. 20-21 deles der gratis kaffe og kage ud på pladsen foran Pandora på plan 0. Er det ikke nok til at stille sulten, kan man i bedste Aalborg i Rødt-stil købe røde pølser og brød i lokalet ved siden af Jack & Jones på plan 1.

Day & Night er i den grad også en dag for pigerne, som kan forsøde shoppingturen foran Matas, der laver røde læber og negle foran butikken på plan 0 kl. 18-22.

Day & Night er kulminationen på flere dages Aalborg i Rødt-arrangementer i hele byen. Fx deltager Friis igen i år i den store Fashion Event i Jomfru Ane Gade og er showstopper til både det nye VIP-show 3. september og det store show 4. september. Det bliver med dansere samt masser af mode fra butikkerne. Til VIP-showet vil Tiger of Sweden og Bahne deltage med egne indslag, og til torsdagsshowet er det Vero Moda, Monki og Gina Tricot der viser efterårstøjet frem - ud over Friis’ eget show.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078